Foto's: Chris de Waard.

Regen deert scholieren bij Minikoraal niet

Hoewel de regen bij tijd en wijle met bakken uit de hemel kwam, had slechts een enkele basisschool vandaag besloten de leerlingen niet aan de elementen bloot te stellen tijdens het Minikoraal vanmorgen. Zij die wel kwamen zingen op de Garenmarkt, leek de regen niet te deren. Gewapend met poncho’s en paraplu’s vermaakten de duizenden scholieren zich prima met de liedjes over 3 oktober.

Burgemeester Lenferink stond zoals inmiddels traditie is geworden zijn ambtketen tijdelijk af aan zijn illustere voorganger Van der Werff die wel moest beloven er heel goed op te passen. “Ik ben er eentje kwijtgeraakt,” grapte burgemeester Lenferink toen hij de keten overhandigde. Op 3 oktober zal Lenferink voor het eerst zijn gloednieuwe ambtsketen dragen. Vandaag gebruikte hij de kopie van de vermiste keten.

Leiden 3 Oktober 2008


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×