Vier zwaargewonden bij brand op camping in Rijnsburg

Bij een brand in een caravan op een camping in Rijnsburg zijn afgelopen avond vier personen zwaargewond geraakt. Dat meldt het ANP. Het gaat om twee echtparen van tussen de 55 en 65 jaar oud, liet de politie weten. De brand brak iets na zes uur uit op camping Koningshof. Twee van de gewonden zijn overgebracht naar het Brandwondencentrum in Beverwijk. De overige twee slachtoffers zijn opgenomen in het Leids Universitair Medisch Centrum. Volgens een woordvoerster van de politie verkeren alle slachtoffers in kritieke toestand.

De technische recherche was donderdagavond laat nog bezig met onderzoek naar de oorzaak van de brand.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×