Lenferink verbaasd over ophef geluidsnormen

Burgemeester Henri Lenferink begrijpt niet veel van de ophef die is ontstaan, nadat hij een raadsbreed gesteunde motie naast zich neerlegde en toch maximum geluidsgrenzen vaststelde voor de viering van Leidens Ontzet. “De indiener van de motie (VVD-raadslid Krijn Boddé, red.) kon zich helemaal vinden in de bedoeling van de regels die we nu hanteren. Hij zag geen licht tussen mijn uitleg en de oproep in de motie”. Daarmee was dus feitelijk al aan de motie voldaan. Volgens Lenferink komt er ook absoluut geen heksenjacht op overtreders. “Aan hen wordt net als altijd netjes gevraagd of het wat minder kan. Alleen notoire overtreders krijgen problemen.”

Leiden 3 Oktober 2008


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×