De Garenmarkt is omgetoverd tot een echt 'Montmartre' kompleet met portrettekenaars, silhouetknippers, accordeonmuziek, een jeu de boules veldje, terrasjes en natuurlijk veel wijn en stokbrood. Met een ietwat schraal zonnetje tussen gigantische wolkenpartijen biedt het plein, gemarkeerd door de Eiffeltoren, een vrolijke Franse aanblik. Op het jeu de boules veldje zie je veel mensen, kompleet met alpinopetten, een spelletje wagen, waarbij het resultaat zeer serieus wordt uitgemeten. Op en rondom het plein zijn diverse activiteiten georganiseerd. Hopelijk blijft het nog even droog!

Foto's: Jacqueline Borg.

Parijs in Leiden

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×