Jan Klare's '1000', foto: PR.

Vier Jazztoppers in Jan Klare's '1000'

Een waar sterrenkwartet zal op uitnodiging van Hot House een swingend optreden verzorgen in de Tuinzaal van de Burcht. De fameuze bezetting van het kwartet bestaat uit: Bart Maris (trompet), Wilbert de Joode (bas), Michael Vatcher (drums) en Jan Klare (altsax en fluit). Naast eigen werk interpreteren ze klassieke muziek, vooral Gregoriaanse, van onder andere Bach, Wagner en Monteverdi. De dynamiek, energie en creativiteit van Jan Klare’s ‘1000’ zijn indrukwekkend. De jazzwebsite ‘Draai om je oren’ schrijft over dit kwartet: ”Jan Klare’s ‘1000’ trakteerde het publiek op boeiende composities, prima ensemblespel en dito improvisaties. Het bewijs voor hun kwaliteit is te vinden op hun cd ‘Unplayable’. De contradictie van deze titel speelden de heren hier vanavond groots onderuit!”

Het concert vindt plaats op zaterdag 11 oktober, aanvang 21.00 uurin de Tuinzaal van de Burcht.

Meer info: www.leidsjazztrio.nl.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×