Foto: PR.

Wevershuis Middelstegracht zingt!

In het monumentale Wevershuis aan de Middelstegracht zijn bijzondere geluiden te horen. In het ‘Zingende Huis’ kan men lopen, zitten, luisteren, lezen, kijken en voelen. De Leidse kunstenaars Sen McGlinn en Sonja van Kerkhoff hebben verschillende installaties gemaakt, gecombineerd met videobeelden, waarbij de geluiden van alle kanten de bezoekers omringen. De expositie met de naam ‘Dage(d)raad’ zingt op verschillende manieren, poĆ«tisch, of met tastbare verhalen, in reflectie of in spiritualiteit. In het Wevershuis ‘zingen de draden van hedendaagse werelden’. Voor beelden en meer informatie www.sonjavank.com/threads.htm.

De expositie loopt tot en met 12 oktober. Het Wevershuis is geopend van dinsdag t/m zondag van 13.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag 11 oktober, om 15.00 uur, kan men een ‘performance’ bijwonen, die kunstenaar McGlinn buiten het museum op straat zal geven.

Middelstegracht 143, Leiden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×