Herfstweekend in Leidse Hortus

Op de herfstmarkt in de Leidse Hortus kan men kwekers en allerlei plantenliefhebbers ontmoeten, die tuinadviezen en inspiratie geven, maar ook vaste planten, heesters, bomen en bollen te koop aanbieden. Planten uit de Hortus zelf worden eveneens te koop aangeboden, omdat de Clusiustuin aanstaande winter wordt gereconstrueerd en er daardoor allerlei planten ‘vrijkomen’. Bovendien ondersteunt men met de aankoop van deze planten de aanleg van de nieuwe, eigenlijk oorspronkelijke, Hortus. Op de markt kan men ook terecht voor cadeautjes voor de komende feestdagen, zoals mooie kralen en warme truien, bijzondere tassen, mediterrane olijfolie, aardewerk en sieraden van Indisch zilver. Zondag 12 oktober, om 12.00 uur, wordt een paddenstoelenwandeling georganiseerd. De Herfstmarkt is open op zaterdag 11 oktober tussen 10.00 en 17.00 uur. Meer info: www.hortusleiden.nl.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×