Swingend concert bij Open Podium Leiden-Noord

Aanstaande zaterdag wordt weer het Open Podium Leiden-Noord georganiseerd door Muziekcentrum Leiden-Noord. De spits wordt afgebeten door het duo Michel & Marieke dat mooie tweestemmige covers, maar ook eigen nummers brengt. Na een tweede duo, Elkse & Maarten, die elkaar hebben leren kennen tijdens een zangcursus in Frankrijk, treedt de jonge, veelbelovende popband Switch op. De avond wordt swingend afgesloten door The Tropics, een Rotterdamse band, die Kaapverdische en andere Afrikaanse muziek speelt.

Het volgende Open Podium is op zaterdag 29 november. Wie een keer wil optreden kan contact opnemen met Maarten Witkam tel 071-5222798 / 5219637.

Zaterdag 11 oktober, aanvang 20.00 uur ; de toegang is gratis.

Buurtcentrum De Kooi, Driftstraat 49, Leiden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×