Vrouw uitgescholden en mishandeld door fietser

Een 34-jarige Leidse vrouw werd afgelopen maandag zonder enige reden uitgescholden en mishandeld door een onbekende man op een fiets. Het gebeuren vond plaats op het parkeerterrein bij een voetbalvereniging aan de Pieter Bothstraat rond 17.30 uur. Het slachtoffer liep naar haar auto, waarin haar twee kinderen zaten. De fietser schold haar uit en zij voelde plotseling een scherpe pijn in haar gezicht. Op de kruising Willem de Zwijgerlaan/Sumatrastraat kwam zij de fietser weer tegen. Hier gooide de man zijn fiets tegen haar auto en ging er vandoor. De politie verzoekt getuigen zich te melden via 0900 – 8844.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×