'Engelx', sculptuur van Jeroen Spijker.

Leidse beeldhouwer Jeroen Spijker exposeert in Warmond

In de galerie van Het Oude Raadhuis van Warmond zijn tot en met 2 november de sculpturen van de Leidse beeldhouwer Jeroen Spijker te bewonderen. Spijker is ook de maker van de buste van de 17e eeuwse schilder Jan Steen die op zaterdag 1 november bij de voormalige woning en atelier van Jan Steen in Warmond zal worden onthuld. Spijker werd bekend door onder meer een film en een buste van de zanger Ramses Shaffy, een bronzen standbeeld van de jonge Rembrandt en bustes van Prins Bernhard en Pim Fortuyn.

Op zondag 12 oktober, om 16.00 uur, wordt de expositie officieel geopend door Wethouder B. Homan van kunst en cultuur van de gemeente Teylingen.

Meer info: www.hetouderaadhuisvanwarmond.nl.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×