Intentieovereenkomst ontwikkeling Kooiplein ondertekend

Wethouder Pieter van Woensel, directeur Marjo Visser van woningcorporatieDe Sleutels van Zijl en Vliet en Leon van Halder, directeur-generaal Wonen, Wijken en Integratie van het Ministerie van VROM en initiator vanhet aanjaagteam van VROM, ondertekenden gisteren een intentieovereenkomst over de ontwikkeling van het Kooiplein. In deze overeenkomst is vastgelegd dat de ondertekenaars samen gaan onderzoeken hoe het Kooipleinplan snel en realistisch ontwikkeld kan worden, waarbij het door de raad genomenprojectbesluit en vastgestelde bestemmingsplan Leiden Noord de uitgangspunten vormen.Bij het onderzoek, dat binnen drie maanden afgerond moet zijn, worden ook diverse marktpartijen betrokken.

Het is de bedoeling dat het Kooiplein het kloppend hart van Leiden Noord wordt, met een groter winkelaanbod, woon- en maatschappelijke voorzieningen en woningen in de huur- en koopsector.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×