Geen vrachtwagens aan achterkant winkelcentrum Stevensbloem

Elfstaete, de eigenaar van winkelcentrum de Stevensbloem in de Stevenshof, is een jaar geleden gestart met het maken van een renovatieplan. Een heikel punt daarbij is de plaats waar de vrachtwagens die de winkels bevoorraden, in de toekomst kunnen gaan laden en lossen. Momenteel ontstaat er regelmatig een verkeerschaos tijdens de bevoorradingen.Omdat de buurtbewoners niet willen dat het laden en lossen na de renovatie aan de parkzijde gebeurt, hebben zij gisteren 48 ingezamelde handtekeningen overhandigd aan wethouder Pieter van Woensel.

De SP steunt de bewoners hierin. Fractievoorzitter Antoine Theeuwen zegt: “Op dit moment worden de bewoners te weinig betrokken bij de plannenmakerij. En de plaats van het laden en lossen is vooral belangrijk voor de bewoners: Zij zitten straks met de eventuele overlast.”

Advertentie

Leiden Winkelcentrum De Stevensbloem


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×