Bijzondere openluchtfototentoonstelling op Stationsplein

Vanaf 21 oktober is een unieke openluchtfototentoonstelling ‘First Ladies’ van Artsen zonder Grenzen te zien op het Stationsplein in Leiden. Drie gerenommeerde fotografen Corb!no, Pim Ras en Venus Veldhoen zijn speciaal op verzoek van Artsen zonder Grenzen naar conflictgebieden afgereisd, zoals Kalikot, Katanga, in de Republiek Congo en Nasir, een stadje in het zuiden van Sudan. De kwetsbaarheid, maar vooral ook de kracht van de vrouwen, die in zeer moeilijke omstandigheden moeten overleven, staan centraal in de fascinerende foto’s, die tot en met 9 november te bewonderen zijn. Meer info: www.artsenzondergrenzen.nl.

Foto: Vrouw in Katanga door Pim Ras.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×