Prijzen quiz 3 oktober-optocht getrokken

Donderdagmiddag vond er nog een feestelijke gebeurtenis plaats in het kader van de 3 oktoberviering. Oud-notaris meester Bart van Leeuwen trok in de showroon van Griffioen Precious Presents aan de Rooseveltstraat maar liefst 12 winnaars van de memory-quiz die tijdens de streetparade werd gespeeld met het publiek. Tijdens de optocht deelden meer dan 30 kerstmannen en -vrouwen zo’n 20.000 flyers uit met het spelletje. Uit de vele honderden goede inzendingen trok de notaris de winnaars die binnenkort hun prijzen in ontvangst kunnen nemen. Ze komen in aanmerking voor prijzen die beschikbaar werden gesteld door de sponsoren van de reclamekaravaan. Griffioen Precious Presents geeft een aantal goedgevulde kerstpakketten weg, Bloemen Van der Voort een aantal prachtige boeketten, Drukkerij Graficon 3 x 100 kerstkaarten en Sleutelstad 93.7 FM een aantal promotiepakketten met onder meer een echte Leidse Sleutelstad paraplu.

Op de foto v.l.n.r. de kerstvrouwen, Chris de Waard van Sleutelstad, oud-notaris Bart van Leeuwen, Claas Griffioen van Griffioen Precious Presents, Charles van der Voort van Bloemen Van der Voort en Ronald Schenk van Drukkerij Graficon. (Foto: Fotobureau Peter Schipper/Peter Schipper).

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×