Assortiment e-cards Diaconessenhuis uitgebreid

Wie in het ziekenhuis ligt, ontvangt naast bezoek ook graag kaarten. Het Diaconessenhuis biedt al een tijdje de mogelijkheid om e-cards naar de patiënten te sturen. Onlangs is het kaartenaanbod flink uitgebreid. Op www.diaconessenhuis.nl zijn onder de link ‘wenskaarten’ allerlei beterschaps- geboorte- en algemene kaarten te vinden. Zodra de naam en het kamernummer van de patiënt, en de persoonljke tekst zijn ingevuld, worden ze verstuurd. Kaarten die voor 14.00 uur worden aangemaakt, bezorgt de postbode van het ziekenhuis nog dezelfde dag.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×