Bromfietsdief rijdt in op agent

Vanmorgen is een 20-jarige man uit Oegstgeest aangehouden, omdat hij een bromfiets stal en inreed op de politie. Een 16-jarige Leidenaar parkeerde zijn bromfiets gistermiddag rond 16.00 uur op de Lange Mare en zette hem op slot, waarna hij even wegging. Toen hij een paar minuten later terugkwam, zag hij hoe de Oegstgeestenaar er met zijn brommer vandoor ging. Hij sprak de dief aan, die stilhield en verklaarde dat hij de bromfiets naar het politiebureau wilde brengen, omdat hij niet afgesloten was. Een politiebiker die toevallig in de buurt was, sprak het tweetal aan. De dief schrok, sprong op de brommer en reed op de agent in, om zo weg te komen. De agent raakte daarbij gewond aan zijn arm. Hij zette met een andere politiebiker de achtervolging in, maar kon de dader niet inhalen. Wel hadden de agenten hem herkend als een veelpleger. Vanmorgen werd hij in zijn woning aangehouden.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×