Op het damestoilet van restaurant Sorrento werd zaterdag een verborgen camera ontdekt op het damestoilet. Ook opnameaparatuur en videobanden werden in beslag genomen. (Foto: Chris de Waard).

Camera in beslaggenomen in toilet Italiaans restaurant

De politie heeft afgelopen zaterdagavond een verborgen camera in beslag genomen die was geinstalleerd in het damestoilet van Italiaans restaurant Sorrento op de hoek van de Watersteeg en de Hogewoerd. Ook opnameapparatuur die met de camera was verbonden, is meegenomen, evenals een hoeveelheid videobanden. De politie onderzoekt nu het in beslaggenomen beeldmateriaal. De camera werd zaterdag ontdekt door een vrouwelijke bezoeker van het restaurant die het vervolgens bij de politie meldde. Gisteren heeft ze aangifte gedaan van aanranding. De politie verwacht nog meer aangiftes.

De eigenaar van het restaurant heeft in een eerste verklaring toegegeven dat hij de verborgen camera had opgehangen. Volgens zijn verklaring was dat omdat hij cocainegebruik vermoedde. Met de camera zou hij daarvoor bewijs willen verzamelen. Hij wordt binnenkort verder door de politie verhoord. Volgens een medewerkster van het restaurant heeft de eigenaar toegegeven dat de camera er al drie jaar hing.

Advertentie

Leiden sorrentocam


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×