Jonge muzikanten welkom bij K&G

Voor jongens vanaf 8 jaar heeft de Christelijke Muziekvereniging Kunst en Genoegen (K&G) al een tijdje het “Music Kids” project. De vereniging heeft nu ook een project voor 6- en 7-jarigen, genaamd “Super Kids”. Op een aantal zaterdagochtenden maken de jongste muzikantjes groepsgewijs kennis met blokfluit, percussie, muziektheorie, coördinatie, muziekhistorie en spel. Zo worden ze voorbereid op het opleidingstraject binnen K&G. De lessen vinden twee keer per maand op zaterdagmorgen plaats en duren van 10.00 tot 10.45 uur. Deelname kost 5 euro per maand. De eerste les is gepland op 15 november.Jongens die 8 jaar of ouder zijn en kennis willen maken met K&G, kunnen op de woensdagen 12, 19 en 26 november van 18:30 tot 19:15 uur gratis muziekles volgen.

Jongens die eerst een kijkje bij K&G willen nemen, zijn op woensdagmiddag 5 november samen met hun ouders welkom bij de open middag. Alle activiteiten worden gehouden in het K&G clubgebouw aan J.C. de Rijpstraat 29. Meer informatie is verkrijgbaar bij Gerard Roorda roorda@orange.nl en op www.keng-leiden.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×