Tien miljoen voor verkeersafwikkeling Bio Science Park

De ministerraad heeft afgelopen vrijdag toegezegd 10 miljoen euro beschikbaar te stellen voor verbetering van de verkeersafwikkeling rond het Bio Science Park. Dit zal besteed worden aan de Plesmanlaan. Verbetering van de verkeersafhandeling aldaar is namelijk noodzakelijk, in verband met de door de universiteit geplande uitbreiding van het Bio Science Park. Voor die uitbreiding hebben de gemeente en provincie deze zomer ook ruim tien miljoen gereserveerd.

Het Leiden Bio Science Park behoort tot de Europese top-5 van science parken en kan die positie nu verder uitbreiden en versterken. In de komende twintig jaar zullen er dankzij de uitbreiding zo’n 16.000 arbeidsplaatsen bijkomen.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×