Lezing over kunst in protestantse kerken

In het boek “Prachtig protestant” laten Marijke Tolsma en anderen, zien dat protestanten en kunst zeker niet elkaars tegenpolen zijn en dat er in protestantse kerken wel degelijk kunst te vinden is. Komende vrijdag geeft Tolsma aan de hand van dit boek een lezing, genaamd “kunst in de kerk”. Ze zal dan vertellen over de totstandkoming van het boek, dat 95 voorbeelden telt. Natuurlijk zal een aantal van die kleurrijke en kunstige illustraties de lezing opfleuren.

Na afloop is het boek te koop voor 11,95 euro. De lezing wordt gehouden in de Lokhorstkerk aan Pieterskerkstraat 1 en duurt van 15.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×