Najaarsconcert Leiden Sinfonietta in Petruskerk

Leiden Sinfonietta is een Leids amateur-orkest, dat uit zo’n 35 musici bestaat, die samen wekelijks repeteren onder de bezielende leiding van Jacco Keyzer. Het orkest brengt een zeer gevarieerd repertoire en begeleid ook diverse koren, zoals het Leidse Hartebrugkoor. Twee maal per jaar geeft Leiden Sinfonietta een eigen concert. Op 2 november vindt het najaarsconcert plaats in de Petruskerk. Op het programma staan werken van Kodaly, Rodrigo, Strategier en Dvorak. Als solist treedt gitarist Marlon Titre op.

Aanvang 15.00 uur; kaarten zijn verkrijgbaar aan de zaal.

Meer info: www.leidensinfonietta.nl.

Petruskerk, Lammenschansweg 40a, Leiden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×