Gestolen gokkasten teruggevonden via advertentie Marktplaats

Via een advertentie op Marktplaats.nl vond een 51-jarige man uit Haarlem zijn verdwenen gokkasten terug. De man had al eerder aangifte van diefstal gedaan bij de politie in Noord Holland. Door de advertentie kwam de man bij een bedrijfsloods aan de Evertsenstraat in Leiden terecht. En ja, daar stonden zijn twee verduisterde gokkasten. De politie hield de verkoper, een 35-jarige Leidenaar aan op verdenking van heling. De Leidenaar waste zijn handen in onschuld en zei, dat hij de kasten had gekocht van een persoon in Noord Holland. De man is na zijn verhoor weer op vrije voeten gesteld, maar de politie maakt wel proces-verbaal tegen hem op.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×