Kordate vrouw betrapt autodief en eist buit terug

Gisteren, rond 16.40 uur, heeft de politie op de Andries Schotkade een 44-jarige man uit Alphen aan den Rijn aangehouden. De man greep een apparaatje voor het resetten van een pacemaker uit de auto van een 61-jarige Leidse vrouw, die op dat moment haar boodschappen aan het uitladen was. De Leidse trad kordaat op en eiste het apparaat terug. De man moest van haar zijn zakken leegmaken en gaf zijn ‘buit’ weer aan de vrouw. Daarna ging de dief ervandoor, maar werd op de Fruitweg door de, inmiddels gewaarschuwde politie, in zijn kraag gegrepen en meegenomen naar het bureau. Hij is voor het verdere onderzoek in deze zaak ingesloten.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×