Smakelijke winterwandeling met culinaire gids

Femke Frietema, culinair plantkundige, gepromoveerd in de economische botanie, zal een speciale zondagswandeling in de Leidse Hortus begeleiden. Met de bezoekers wordt een ‘rondje tuin en tropische kassen’ gemaakt op zoek naar specifieke wintersmaken. Frietema zal tekst en uitleg geven over verborgen zomervruchten in beaujolais, mispelwijn, zelfgemaakte walnotenlikeur, speculaaskruiden en nog veel meer. De spannendste combinaties van geuren en smaken zullen aan bod komen.

De wandeling ‘Wintersmaken’ vindt plaats op zondag 9 november en begint om 12.00 uur bij de entree van de Hortus botanicus.

Meer info: www.hortusleiden.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×