Johannes Möller, foto: PR.

Veelzijdige gitarist Johannes Möller in Leidse Waag

De Zweedse gitarist/componist Johannes Möller bracht zijn eerste cd uit toen hij pas 15 jaar oud was. Möller speelt niet alleen opmerkelijk gitaar, maar heeft zich ook als een uitzonderlijk componeertalent gemanifesteerd. De talentvolle musicus, die zich in Nederland heeft gevestigd, heeft over de hele wereld al concerten gegeven en zijn gitaarspel was te horen op BBC Radio 3 en ook te zien in het televisieprogramma ‘Vrije Geluiden’ van de VPRO. In maart dit jaar won hij het ‘Vriendenkrans Concours’ van het Concertgebouw, een van de meest prestigieuze concoursen in Nederland op het gebied van kamermuziek. Op woensdag 12 november zal de jonge Zweed voor de eerste maal in Leiden een gitaarrecital geven in De Waag. 

Op het programma staan composities van Giulio Regondi, Joaquín Turina, Francisco Tarrega, Heitor Villa-Lobos en twee eigen werken.

De Waag, Woensdag 12 november, aanvang 20.15 uur Meer info en reserveringen: www.stadsgehoorzaalleiden.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×