Expositie Eric Wolkers in Galerie Kunstcentrum Haagweg 4

De oudste zoon van Jan Wolkers, Eric, geboren in Leiden 1948, exposeert zijn werk tot en met 23 november in de galerie van Kunstcentrum Haagweg 4. Eric, die werkzaam is als fotograaf en grafisch vormgever, volgde zijn opleiding aan de Rietveld Academie in Amsterdam en de fotovakschool in Den Haag. Zijn werk kenmerkt zich door het fotografisch weergeven van datgene wat hem boeit, vaak in alle eenvoud van het beeld. Zijn voorkeur gaat uit naar computerbewerkingen, waarmee hij intrigerende beelden schept; combinaties van kunst en fotografie. In de galerie zijn giclée kunstdrukken op Hahnemühle canvas te zien. Meer info: www.wolkerscollection.com en www.kunstcentrumhaagweg4.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×