Gratis longfunctiemeting voor rokers en 40-plussers

(Ex)rokers en 40-plussers die kampen met kortademigheid, hoesten en/of slijm, kunnen volgende week woensdag gratis een longfunctiemeting laten doen in het Diaconessenhuis. Het is dan namelijk wereldCOPDdag, een dag waarop Patiëntenverenigingen van over de hele wereld activiteiten organiseren om aandacht te vragen voor de chronische longziekte COPD. In samenwerking met het Astmafonds voeren longfunctieassistenten tussen 08.30 en 12.00 uur en tussen 13.00 en 16.00 uur metingen uit.

Afhankelijk van de resultaten, krijgen deelnemers bijvoorbeeld het advies om contact met hun huisarts op te nemen. Belangstellenden kunnen zich melden in de hal van de poliklinieken.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×