Opening wijkpost corporaties in de Kooi

De Kooi kent vanaf morgen een wijkpost die gerund wordt door de woningcorporaties De Sleutels van Zijl en Vliet, en Portaal. Deze post is te vinden aan Parkstraat 41. Het doel ervan is, dat de bewoners van de huurwoningen in de Kooi eenvoudiger contact kunnen leggen met hun verhuurder. De wijkbeheerders organiseren er iedere werkdag een spreekuur, zodat alle bewoners er met vragen en opmerkingen over de buurt terechtkunnen. Ook biedt de wijkpost ruimte aan vergaderingen en andere activiteiten. De corporaties hopen dat de wijkpost de betrokkenheid van de bewoners met hun buurt vergroot en dat ook zijzelf nauwer betrokken raken bij wat er in de wijk speelt.

Morgenmiddag openen Marianne den Hartog Manager afdeling Wonen van de Sleutels van Zijl en Vliet en Ton Steenbergen die in de Kooi woont, de wijkpost, in bijzijn van onder andere de gemeente, politie en de Stichting Jeugd- en Jongerenwerk. Ook kunnen bewoners van de Kooi de ruimte dan bezichtigen. De feestelijkheden beginnen om 15.30 uur.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×