Leids statistisch jaarboek 2008 beschikbaar

Wie geïnteresseerd is in statistische informatie over Leiden, kan zich verdiepen in het Statistisch Jaarboek 2008, dat onlangs verschenen is. De gemeente Leiden geeft dit overzicht sinds 2001 uit. Het bevat de meest recente gegevens over onderwerpen als bereikbaarheid, bestuur en dienstverlening, bevolking, stedelijke ontwikkeling, en veiligheid. De situatie rond de meeste onderwerpen worden vergeleken met de situatie in voorgaande jaren. Verder is van een aantal onderwerpen ook informatie vermeld over de tien districten en de 54 buurten van de Sleutelstad. Het jaarboek is verdeeld in PDF-bestanden te vinden op www.leiden.nl/statistiek.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×