Unieke, handgemaakte stroopwafelpotten tekoop

Verkocht Ton Ranselaar van Fijne Stroopwafels in 2006 nog stroopwafelpotten uit Marokko, dit jaar komen de kunstwerkjes gewoon uit Leiden. Ze zijn namelijk gemaakt door zes gehandicapte kunstenaars van het atelier ‘Uit de kunst’, aan de Korevaarstraat. Jason, Ron, Adrie, Gertrude, Rudie en Martha hebben in totaal 20 potten gemaakt, waarbij zij zich vooral lieten inspireren door Holland. Zo is in de stroopwafelpotten van Martha de stad Delft te herkennen. Volgende week woensdag neemt Ton Ranselaar de 20 potten in ontvangst tijdens een feestelijke bijeenkomst die toegankelijk is voor alle geïnteresseerden. De overhandiging vindt om 14.00 uur plaats op de Botermarkt, waar voor de gelegenheid een ‘koek en sopie’-tent staat, die natuurlijk ook stroopwafels verstrekt.

De potten zijn te koop. Wie achter het net vist omdat ze al verkocht zijn, kan een bestelling plaatsen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×