'Strikt Vertrouwelijk', S5-Kunstenfestival in Scheltema

‘Strikt Vertrouwelijk’ is het thema van het zesde S5-Kunstenfestival in Scheltema. Het is de vijf Scheltema partners – Lakenhal, Veenfabriek, Universiteit Leiden, Scheltema Horeca en Scheltema opnieuw gelukt om een zeer gevarieerd programma samen te stellen. Het thema is actueel: ” Wat moet u nu met dat elektronisch patiëntendossier? Moet u al uw gegevens wel prijs geven? Is uw laptop wel goed beveiligd? Wat vindt u daar nu op uw bord?” Deze en anderen vragen over geheimhouding en vertrouwelijke informatie komen aan de orde op het festival.

Er valt van alles te zien en te beleven. Psycholoog Andreas Wismeijer geeft een lezing over de waarde van geheimen in het dagelijks bestaan, Hans den Hartog onthult alles over geheimtaal en Europarlementariër Sophie in ’t Veld is te gast als internationaal deskundige op het gebied van privacyrechten. In het Scheltema cybercafé kunnen computerfreaks terecht met alle vragen over hun laptop en cyberspace en kan men genieten van een diner vol verrassingen.

Het S5-kunstenfestival vindt plaats op zaterdag 22 november van 13.00 uur tot 23.30 uur en op zondag 23 november van 13.00 tot 18.00 uur. Voor meer informatie en volledig programma: www.scheltemacomplex.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×