Drie voorstellingen Leids Operettegezelschap Cresendo

Al vanaf januari dit jaar repeteert het Leids Operettegezelschap Cresendo wekelijks voor de voorstelling ‘Viktoria und ihr Husar’. Onder de bezielende leiding van dirigent Pieter Janka en regie van Ben Jansen is er weer een levendige operette ontstaan met veel prachtige muziek en dans door de balletleerlingen van Mirjam Ouwerkerk. Het eigen orkest telt 32 leden en het toneelspel en zang wordt door het meer dan 40 leden tellende koor en de solisten op een zeer overtuigende manier gebracht. Het Leidse gezelschap geeft dit jaar drie voorstellingen van de operette in het Rijnlands Lyceum, Apollolaan 1, Oegstgeest. Meer info: www.leidseoperette-crescendo.nl. Kaartverkoop: jjvandyk@wanadoo.nl .

Foto: www.vankleinwee.com

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×