Informatieavond omgaan met chronische pijn

Voor mensen die aan chronische, onbegrepen pijn lijden, organiseert GGZ Leiden komende maandag een informatieavond. Deze avond is bedoeld voor mensen die last hebben van lichamelijke klachten, waarvoor geen afdoende medische verklaring gevonden kan worden, maar die wel leiden tot ernstigeproblemen in het dagelijks functioneren, Mensen die ervan overtuigd zijn dat zij een lichamelijke ziekte hebben hoewel de medici niets kunnen vinden, mensen met chronische pijnklachten en voor mensen met de diagnose fibromyalgie.

De revalidatiearts van het RRC M. van Gestel en de cognitief gedragstherapeut E. Sodderland, zullen andwoorden geven op vrqagen als: Wat is pijn? Hoe ga ik er mee om? Wat zijn de behandelmogelijkheden? Ook is er een deskundige aanwezig, die de nieuwe behandelmethode voor fibromyalgie zal toelichten, waarmee GGZ Leiden in februari start.Er is voldoende ruimte voor het stellen van vragen en het uitwisselen van informatie.De bijeenkomst wordt gehouden in het Receptiegebouw van GGZ Leiden aan de Endegeesterstraatweg 5 in Oegstgeest en begint om 19.30 uur. Deelname kost 2,50 euro. Aanmelden kan via preventie@ggzleiden.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×