Leidse intocht Sinterklaas op tv

Wie aanstaande zaterdag niet naar de intocht van Sinterklaas kan komen, of het gewoon leuk vindt om het feest nog eens terug te kijken, kan terecht op Kabelkrant TV van Holland Centraal.Drie cameramensen en twee presentatoren zullen de intocht en daaropvolgende activiteiten op het Stadhuisplein, vastleggen. Ook filmen ze bij het Huis van Sinterklaas. Een 30 minuten durende samenvatting van de beelden is vanaf komende zondag op Kabelkrant TV te zien.

De uitzendtijden zijn als vvolgt: zondag 16.00 uur en 18.00 uur, maandag tot en met vrijdag 17.00 uur en op woensdag 26 november is er een extra uitzending om 13.00 uur.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×