Kerststand Amnesty in Leidse bibliotheek en kerken

Amnesty trekt de komende weekenden met een kerststand door Leiden. Met deze stand wil de Leidse werkgroep de aandacht vestigen op de mensenrechtenorganisatie. Ook zijn er kaarten, kaarsen en andere producten te koop, waarvan de opbrengst bestemd is voor Amnesty.Op de zaterdagen 22 en 29 november en 6 en 13 december staat het kraampje in de Openbare Bibliotheek aan de Nieuwstraat, tussen 11.00 en 17.00 uur.

Op zondag 30 november staat de stand vanaf 09.30 uur in de Petruskerk aan de Lammenschansweg. Een week later, op 7 december, is hij vanaf 11.15 uur te vinden in de Josephkerk aan de Herensingel.Op 14 december is de kraam vanaf 11.00 uur in de Hartebrugkerk aan de Haarlemmerstraat. Drie kwartier later opent een tweede kraam in de Hooglandse Kerk. Deze wordt bemand door de religieuze studentenvereniging Ekklesia.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×