Kinderen uit Juigalpa maken Nieuwjaarskaarten voor wc's

Schoolkinderen uit de Leidse zusterstad Juigalpa in Nicaragua hebben in september zo’n 80 tekeningen naar Leiden gestuurd. Hieruit zijn de acht mooiste gekozen en gebruikt voor een serie Nieuwjaarskaarten. Deze wenskaarten zijn te koop bij de Leidse wereldwinkel, Museum Volkenkunde, de museumwinkel van Naturalis en bij Natuurvoedingswinkel de Brandnetel. De opbrengst gaat naar de aanleg en renovatie van hoogstnoodzakelijke wc’s voor de twee scholen, waarvan de leerlingen de tekeningen maakten. In de Wereldwinkel is een kleine tentoonstelling te zien over de beide scholen in Juigalpa.

Foto: Leerlingen van de school San Jose.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×