Americo hoeft niet te vrezen voor boetes

Zelfs Sinterklaas kruipt wel eens achter een computer. Hij is onlangs naar www.leiden.nl/gemeente gegaan en heeft daar een parkeervergunning aangevraagd voor zijn trouwe schimmel Americo. Omdat de gemeente zeer vereerd was met deze aanvraag, is wethouder Pieter van Woensel de sint gisteren in het Huis van Sinterklaas de vergunning gaan aanbieden. Het is een speciale vergunning geworden, die de sint mag betalen met pepernoten. Americo hoeft dus niet bang te zijn dat er een bekeuring achter zijn oren wordt geschoven.Overigens kan iedereen die een parkeervergunning nodig heeft, deze aanvragen bij het Digitaal Loket. Helaas is betalen met pepernoten alleen voor de Goedheiligman weggelegd.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×