Inspirerende ontmoetingen in De Bakkerij

In de Adventsperiode organiseert Diaconaal centrum De Bakkerij drie inspirerende avonden in de serie “wat mij beweegt?” Dit zijn ontmoetingen met bewogen voortrekkers over hun inzet met en voor kwetsbare mensen in Leiden en omgeving. De sprekers stellen zich in een informeel gesprek aan de deelnemers voor. Daarbij staan ze niet alleen stil bij hun eigen werk, maar gaan ze ook in op hetgeen hen beweegt en gaande houdt. Ze geven de aanwezigen aan de hand van bijbelteksten, krantenartikelen, videofragmenten en dergelijke, een kijkje in de grondinspiratie van hun bewogenheid met mensen.

Op dinsdag 2 december is Corrie Rice van het Alzheimercafé aan het woord+ op dinsdag de 9e Kea Fogelberg van Gezondheidszorg Illegalen Leiden+ en op donderdag de 18e Pim van Doorn van Exodus Leiden. De avonden vinden plaats in de Turfzaal van Diaconaal centrum de Bakkerij aan Oude Rijn 44 b/c en duren van 20.00 tot 21.30 uur. Aanmelden kan via info@debakkerijleiden.nl.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×