Vakantie Zonnebloem naar Mechelen

Wie tussen de 18 en 45 jaar oud is en een lichamelijke handicap heeft, kan met Zonnebloem LinQ Zuid-Holland op vakantie. LinQ is de tak van de Zonnebloem, die speciaal bedoeld is voor mensen in die leeftijdscategorie, met een fysieke beperking. De vakantie naar het Zuid-Limburgse Mechelen duurt van 1 tot 6 juni en bevat onder andere een bezoek aan Maastricht en Valkenburg en een discoavond. Er kunnen in totaal 20 gehandicapten mee, die medisch en verpleegkundig begeleid worden door evenzoveel deskundige vrijwilligers, die dezelfde leeftijd hebben als de doelgroep.

Tijdens de hele vakantie is er een rolstoeltoegankelijke bus aanwezig. Deelname kost 510 euro. Gehandicapten en vrijwilligers die mee willen, kunnen mailen met Saskia Stricker: s.stricker@planet.nl. Op www.zonnebloemlinq.nl staat meer informatie.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×