Stichting Werk en Onderneming jubileert en geeft boek uit

De Stichting Werk en Onderneming (SWO) viert vanmiddag het 25-jarig jubileum. De SWO houdt zich vooral bezig met het verhuren van kantoorunits en ruimten voor ambachtelijke bedrijven aan startende en doorstartende ondernemers. Omdat de behoefte aan bedrijfsruimte voor starters volgens onderzoek jaarlijks met 500 m2 stijgt, wil de gemeente het aantal ruimtes gaan uitbreiden. Waarschijlijk is ook de realisatie van die extra ruimtes een taak voor de SWO. Ter gelegenheid van het jubileum hebben enkele ondernemers die bedrijfsruimte huren in de SWO-panden aan de Frambozenweg, Ir. Driessenstraat, Evertsenstraat en Middelstegracht, een boek ontwikkeld, in samenwerking met de gemeente.

Het boekwerk telt 64 pagina’s en heeft als thema: ‘inspiratie op de mooiste onontdekte plekjes van Leiden’. Het gaat in op de geschiedenis van de SWO en bevat een aantal interviews met huurders. Het boek is niet te koop, maar wordt verstrekt aan relaties en toekomstige huurders. Tijdens een besloten jubileumfeest vanmiddag, ontvangt wethouder werk, inkomen & cultuur, Jan-Jaap de Haan het eerste exemplaar.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×