Jubilerende Elfstegentocht snakt naar vorst

De stichting Elfstegentocht Leiden die in 2009 25 jaar bestaat, wil dat jubileum graag vieren met een Elfstegentocht. Dat is natuurlijk alleen mogelijk wanneer het flink gaat vriezen. De Elfstegentocht die sinds zijn bestaan nog maar vier keer is gereden, is een schaatstocht over de Leidse grachten van ongeveer acht kilometer. Bij elf stempelposten, die zich bevinden in horeca-gelegenheden, voorzien lokale of nationale bekende persoonlijkheden de deelnemerskaarten van een beeldmerk. De opbrengsten gaan naar bijzondere Leidse doelen.

Het stichtingsbestuur dat onder leiding van Max Worms staat, is onlangs bijeengekomen voor de jaarlijkse vergadering. De leden zijn toen overeengekomen dat zondag 15 februari de meest waarschijnlijke datum is, waarop de lustrumtocht in het jubileumjaar kan worden gereden.

Leiden elfstegentocht


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×