Politie zoekt daders van mishandeling

Een 15-jarige Leidenaar is vrijdagavond rond 21.00 uur door twee nog onbekende jongens mishandeld. De Leidenaar liep met twee vriendinnen over het Molenaarspad toen een onbekende jongen en twee meisjes voorbij fietsten. Omdat de Leidenaar op de grond spuugde, voelde de jongen op de fiets zich beledigd en begon ruzie te zoeken. Het drietal liep door in de richting van winkelcentrum de Kopermolen, terwijl de jongen op de fiets hen uitschold. Bij de Kopermolen bleek dat de jongen op de fiets twee vrienden opgeroepen had. Van een van de jongens kreeg hij meerdere klappen op zijn hoofd en tegen zijn kaak.

De jongen op de fiets gaf hem ook nog eens een paar klappen en vervolgens liepen de jongens het winkelcentrum in. De Leidenaar heeft direct daarna de politie gebeld. Agenten hebben in de omgeving nog uitgekeken naar de verdachten, maar hen niet meer aangetroffen. De politie is een onderzoek gestart en vraagt getuigen zich te melden bij de politie via 0900-8844 of bij het dichtstbijzijnde politiebureau.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×