Driedubbele boete voor agressieve dronkaard

Een 40-jarige man uit Zoetermeer is zaterdagavond aangehouden nadat hij zijn ex had geslagen en haar autosleutels had gestolen. Ook bleek hij met drank op achter het stuur van een scooter te zitten. De politie werd gewaarschuwd dat een agressieve dronken man een woning aan de Vrijheidslaan niet wilde verlaten. Agenten gingen er direct op af en kregen onderweg te horen dat de man de woning inmiddels had verlaten en op een scooter was weggereden. De agenten kwamen de verdachte tegen op de Fruitweg, waar hij probeerde zijn scooter weer op gang te krijgen. Bij het zien van de agenten wilde hij er vandoor gaan via een grasveldje. daar ging hij met scooter en al onderuit.

Hij werd aangehouden voor het rijden onder invloed. Later bleek dat hij zijn ex in het gezicht had geslagen en hij haar autosleutels had gestolen. Naast het rijden onder invloed, waarvoor hij al drie keer eerder was opgepakt, wordt in het proces-verbaal ook het gebruikte geweld en de diefstal opgenomen.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×