Gewapende overval op tuincentrum in Opsporing Verzocht

Morgenavond vraagt de Politie Hollands Midden in het televisieprogramma Opsporing Verozcht aandacht voor de gewapende overval die afgelopen zomer plaatsvond bij tuincentrum Ranzijn in Leiderdorp. Op maandagochtend 28 juli arriveerde de bedrijfsleider van het tuincentrum aan de Hoogmadenseweg om 06.40 uur op zijn werk. Bij binnenkomst liep hij in het magazijn twee overvallers tegen het lijf. Ze waren via het ketelhuis binnengekomen. De man moest onder bedreiging de kluis openen. In de kluisruimte werd de man vastgebonden. Ook een tweede werknemer werd door de overvallers meegenomen naar de kluisruimte in. De daders gingen er met een geldbedrag vandoor.

Op de parkeerplaats wachtte een derde dader in een grijze Toyota Auris. Deze Toyota werd later op de Van Diepeningenlaan in Leiderdorp teruggevonden.

Via een recontructie op tv hoopt de politie nieuwe informatie over de overval te krijgen.

Opsporing Verzocht wordt elke dinsdag uitgezonden op Nederland 1 vanaf 21.50 uur en herhaald op woensdag op Nederland 2 vanaf 13.20 uur.

Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×