Man in been gestoken

Een 30-jarige man uit Leiderdorp heeft vandaag bij de politie aangifte gedaan van een steekpartij. De man is in de nacht van zaterdag op zondag, rond 05.30 uur, op de Breestraaat in zijn been gestoken of geprikt. Daarbij liep hij een klein wondje op, waar hij later toch zoveel last van kreeg dat hij zich in het LUMC onder behandeling moest laten stellen. De artsen denken dat de wond is veroorzaakt door een steekvoorwerp.

De man liep ’s nachts over de Breestraat toen hij ineens een steek in zijn achterbeen voelde. Hij keek om en zag een groep van ongeveer vijfentwintig jongeren lopen. Of die er iets mee te maken hebben is nog niet bekend. De Leiderdorper ontdekte pas thuis dat hij een steekwond had opgelopen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×