Oevers Rijn-Schiekanaal en Oude Rijn vervangen

De provincie Zuid-Holland gaat volgend jaar de oevers vervangen langs het Rijn-Schiekanaal en de Oude Rijn. Voor omwonenden en belangstellenden organiseert de provincie een informatieavond op woensdag 3 december van 19:00 uur tot 21:00 uur in Brasserie Park, Van Diepeningenlaan 2, 2352 KA Leiderdorp. Het gaat om delen van de oevers langs het Rijn-Schiekanaal in Leiden en Voorburg-Leidschendam en de Oude Rijn in Leiderdorp en Alphen aan den Rijn.

De werkzaamheden bestaan uit het verwijderen van de huidige damwand en het aanbrengen van een nieuwe damwand en taludbekleding. Een goede damwand is nodig om te voorkomen dat de oever het water inglijdt. Op die manier worden zowel de oever als de vaarweg veilig gehouden. De planning van het werk is nog niet bekend.

Op www.zuid-holland.nl/waterwerken staan kaartjes met daarop aangegeven welke oeverdelen het precies betreft. Direct omwonenden zijn al op de hoogte gesteld.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×