Grant Thornton sponsort Leiden Marathon

De Leiden Marathon heeft er een grote sponsor bij. Met het Grant Thornton Timing Team adopteert het accountantsbedrijf drie jaar lang ‘de tijd’. Chips in startnummers, registratieapparatuur, klokken bij start, de 5-kilometerpunten en de finish moeten via computers leiden tot een persoonlijke eindtijd voor iedere deelnemer. Die eindtijd komt terug in klassementen in krant, op websites en op persoonlijke certificaten. Dit hele logistieke proces wordt de komende drie jaar ondersteund door Grant Thornton met het Grant Thornton Timing Team.

Advertentie

Leiden marathon2009


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×