Aad van Biemen K&G al 60 jaar trouw

Bij de Christelijke Muziekvereniging Kunst en Genoegen was het pas tijd voor wat vrolijkheid. Aad van Biemen was afgelopen woensdag namelijk precies 60 jaar lid van de vereniging. Hij is met die mijlpaal het langst zittende lid van het nu 80-jarige K&G. Van Biemen werd op 13-jarige leeftijd lid van toen nog mondorgelclub “Kunst en Genot”. Hij speelde er onder andere mondorgel, es-des hoorn, g-hoorn, es-des tenorhoorn en trombone. Ook was hij nauw betrokken bij de K&G-kampen en regelde hij de collegezaal van het Gorlaeuslaboratorium voor opnames.

Nu is de jubilaris die al 10 jaar erelid van K&G is, vooral actief in de bouw- en onderhoudscommisie.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×