Leidse brandweercommandant met leeftijdsontslag

Foort van Oosten, die sinds 2002 commandant RegionaleBrandweer Hollands-Midden en commandant brandweer Leiden is, gaat binnenkort met functioneel leeftijdspensioen. Van Oosten trad in 1976 in dienst bij de brandweer Leiden en bekleedde er diverse functies. Op 1 juli 1991 werd hij benoemd tot commandant gemeentelijke brandweer en commandant van de Regionale Brandweer Rijnland. Zo’n 11 jaar later zorgde een fusie tussen de Regionale Brandweren Rijnland en Midden-Holland ervoor dat hij commandant Regionale Brandweer Hollands-Midden en commandant Brandweer Leiden werd.

Per 1 juli gaat Van Oosten gebruikmaken van de FLO-regelingen verlaat hij de brandweer. Wie hem opvolgt, wordt naar verwachting in april bekendgemaakt.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×