Genomineerden Co Verhoogprijs bekend

De genomineerden van de Co Verhoogprijs 2008 zijn bekend. Komende maandagavond wordt in het Stadhuis bekendgemaakt wie deze Leidse vrijwilligersprijs daadwerkelijk heeft gewonnen. Genomineerd zijn: de werkgroep ‘Handicap en Computer’ van stichting Radius, de Onderwijswinkel, de tuinclub van Topaz, locatieverpleeghuis Overrhijn, de heer Lex van den Berg, onder andere collectant voor het KWF, de heer Edo Elstak, actief bij geloofsgemeenschap ‘De Regenboog’, de heer Jan Groen van zwemvereniging De Zijl-LGB, de heer René Jillissen, buddy bij ernstig zieken, de heer Thom van Rooyen van bezoekerscentrum ´t Reigersbos, Mevrouw Sonja van Uden van het Speeltuinwerk en Sociaal Netwerk Merenwijk en Mevrouw Gré van der Voorst van zangkoor Ex Animo.

Deze groep genomineerden werd gekozen uit een totaal van 38 aanmeldingen. Daarbij was het opvallend dat er dit jaar veel meer individuele vrijwilligers, dan vrijwilligersgroepen werden aangemeld. De winnaar zal uit handen van wethouder Gerda van den Berg een geldbedrag en een beeldje ontvangen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×